22.04.2010
Річний план закупівель на 2010 рік із змінами

Миколаївського вищого училища фізичної культури
Предмет закупівлі
Код КЕКВ (для бюджетних коштів)
Джерело фінансування
Очікувана вартість предмета закупівлі
Процедура закупівлі
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підготовки тендерної документації (запиту цінових котирувань)
Примітки
1
2
3
4
5
6
7
8
Продукція рибна
1133
кошти Державного бюджету України
-
Запит цінових пропозицій (котирувань)
Березень 2010 р.
-

М’ясо та харчові субпродукти свійської птиці
1133
кошти Державного бюджету України
-
Запит цінових пропозицій (котирувань)
Березень 2010 р.
-

М’ясо свіже та заморожене
1133
кошти Державного бюджету України
-
Відкриті торги
Травень 2010 р.
-

М’ясопродукти
1133
кошти Державного бюджету України
-
Запит цінових пропозицій (котирувань)
Квітень 2010 р.
-

Масло з коров’ячого молока(масло вершкове) 1133Місцевий бюджет-
Запит цінових пропозицій (котирувань) Квітень 2010 р. -

Олії та жири очищені(олія соняшникова) 1133  Місцевий бюджет -
Запит цінових пропозицій (котирувань)Квітень 2010 р.-

Яйця птиць(яйця кур)1133Місцевий бюджет-
Запит цінових пропозицій (котирувань)Квітень 2010 р. -

Соки фруктові та овочеві(соки фруктові)  1133Місцевий бюджет-
Запит цінових пропозицій (котирувань) Квітень 2010 р.-

Продукція тварин інша(мед натуральний)  1133 Місцевий бюджет -
 Запит цінових пропозицій (котирувань) Квітень 2010 р. -

Продукти готові, консерви овочеві (паста томатна)1133 Місцевий бюджет-
Запит цінових пропозицій (котирувань)Квітень 2010 р.
-

 
Голова тендерного комітету
Заступник директора з навчально-спортивної роботи
Негруца О.С.
(за рішенням тендерного комітету від 20.04.2010 N 1) 
 
Адреса сторінки в інтернеті: http://vufk.tender.mk.ua/?act=tender&id=167
Дата розміщення матеріалу: 22.04.2010