13.11.2009
Річний план державних закупівель із змінами на 2009 рік

Миколаївського вищого училища фізичної культури
Предмет закупівлі
Код КЕКВ (для бюджетних коштів)
Джерело фінансування
Очікувана вартість предмета закупівлі
Процедура закупівлі
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі
Підрозділ/и (особа/и), яких планується залучити до підготовки тендерної документації (запиту цінових котирувань)
Примітки
1 2 3 4 5 6 7 8
М’ясо свіже та заморожене
1172
кошти Державного бюджету України

Відкриті торги
Лютий 2009 р.

Яловичина – 3,5 т;Свинина свіжі – 1,2т;Печінка яловичини – 650 кг
М’ясопродукти
1172
кошти Державного бюджету України

Запит цінових пропозицій (котирувань)
Березень 2009р.


Поточний ремонт приміщень навчального та спального корпусів
1172
кошти Місцевого бюджету

Запит цінових пропозицій (котирувань)
Грудень 2009 р.


Голова тендерного комітету
Заступник директора з АГЧ- Саблук А.І.
(за рішенням тендерного комітету від 11.11.09 N 1)
Адреса цієї сторінки в інтернеті: http://vufk.tender.mk.ua/?act=tender&id=105
Дата розміщення на сайті: 13.11.2009